Polgármesterek Szövetsége

Megnyílt az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című program 4. - immáron utolsó - fordulója. A pályázatokat 2022. szeptember 30.-ig várják.

Bővebben...

Az EUCF harmadik fordulójában is születtek magyar díjazottak, így újabb hazai önkormányzatok -  Budapest VII. kerület Erzsébetváros, Kecskemét, Szekszárd, Szombathely és Pécs - nyerték el a 60.000 eurós támogatást éghajlatvédelemmel kapcsolatos beruházási koncepció elkészítésére. A negyedik - immáron utolsó - pályázati ciklus 2022 június 9.-től 2022. szeptember 30.-ig áll nyitva. A június 16.-án zajló ingyenes, online webináriumon bemutatjuk a pályázati program részleteit.

Bővebben...

November 3.-án zajlott az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program harmadik magyarországi tájékoztatója. Az online eseményen hazai szakértő osztotta meg az érdeklődő önkormányzatok képviselőivel a program részleteit, a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat. A webinárium előadásainak diái valamint videofelvétele elérhető a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség honlapján.

Bővebben...

Az EUCF második fordulójában ismét sikerrel szerepeltek a hazai önkormányzatok, ezúttal is 5 pályázó nyerte el a 60.000 eurós támogatást éghajlatvédelemmel kapcsolatos beruházási koncepció elkészítésére. Az új pályázati ciklus 2021. október 15. és 2021. december 17. között áll nyitva. A november 3-án zajló ingyenes, online webináriumon bemutatjuk a pályázati program részleteit.

Bővebben...

A második fordulón ismét eredményesek voltak a magyar pályázók az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programban; az első felhívás eredményeihez hasonlóan ezúttal is 5 hazai nyertes született. Az újabb támogatási ciklus 2021. október 15.-én nyílt meg, a pályázatokat 2021. december 17.-ig várják. A támogatási rendszerről és a pályázati tudnivalókról 2021. november 3-án tart online webináriumot a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség a GreenDependent Intézet közreműködésével.

Bővebben...

Továbbra is nagy érdeklődés övezi a magyar önkormányzatok részéről az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programot, melynek újabb - második - meghirdetett pályázati ciklusához kapcsolódóan a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség 2021. február 23.-án tartott tájékoztatót a GreenDependent Intézet közreműködésével.

Bővebben...

Az EUCF első fordulójában kiemelkedően sikeresek voltak a pályázó magyar önkormányzatok. A pályázati lehetőség kora tavasszal ismét megnyílik. A kiírás nem csak városok számára elérhető; települések, falvak konzorciumai is indulhatnak. Február 23.-i webináriumunkon nem csak a pályázati felhívás részleteit, hanem az első felhíváson nyertes magyar pályázatokat is megismerhetik a résztvevők.

Bővebben...

Nagyon jól szerepeltek a magyar önkormányzatok az EUCF első felhívásán, ahol a térségünk 11 országával folytatott versenyben a 11 nyertes között 4 magyar pályázót találunk, ráadásul a lista első felében. A sikeres pályázatokhoz ezúton is gratulálunk a magyar támogatottaknak, Gyöngyösnek, Hódmezővásárhelynek, Mórahalomnak, valamint a Veszprémi Five konzorciumnak, azaz Ajkának, Balatonfürednek, Pápának, Tapolcának és Várpalotának!

Bővebben...

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések