Polgármesterek Szövetsége

Továbbra is nagy érdeklődés övezi a magyar önkormányzatok részéről az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programot, melynek újabb - második - meghirdetett pályázati ciklusához kapcsolódóan a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség 2021. február 23.-án tartott tájékoztatót a GreenDependent Intézet közreműködésével.

Bővebben...

Az EUCF első fordulójában kiemelkedően sikeresek voltak a pályázó magyar önkormányzatok. A pályázati lehetőség kora tavasszal ismét megnyílik. A kiírás nem csak városok számára elérhető; települések, falvak konzorciumai is indulhatnak. Február 23.-i webináriumunkon nem csak a pályázati felhívás részleteit, hanem az első felhíváson nyertes magyar pályázatokat is megismerhetik a résztvevők.

Bővebben...

Nagyon jól szerepeltek a magyar önkormányzatok az EUCF első felhívásán, ahol a térségünk 11 országával folytatott versenyben a 11 nyertes között 4 magyar pályázót találunk, ráadásul a lista első felében. A sikeres pályázatokhoz ezúton is gratulálunk a magyar támogatottaknak, Gyöngyösnek, Hódmezővásárhelynek, Mórahalomnak, valamint a Veszprémi Five konzorciumnak, azaz Ajkának, Balatonfürednek, Pápának, Tapolcának és Várpalotának!

Bővebben...

Az EUCF - Városokkal a városokért – a helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című európai projekt első felhívására 2020. október 2.-ig várják a települési önkormányzatok és önkormányzati társulások pályázatait. Az eddigi adatok alapján úgy tűnik a környező, a támogatásért velünk versengő országokban még kisebb az érdeklődés, így az első forduló pályázói nagyobb eséllyel juthatnak hozzá a támogatáshoz.

Bővebben...

Több mint 50 település képviselője vett részt az Éghajlatvédelmi Szövetség webináriumán. Az online rendezvényen az EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programot és a program keretében meghirdetett pályázati lehetőséget mutattuk be. A lehetőség kedvezőnek tűnik, hiszen a résztvevő önkormányzatok közel kétharmada jelölte a szavazáson, hogy biztosan vagy valószínűleg elindul a pályázaton. Ha lemaradt a programról, most felvételről megismerheti.

Bővebben...

EUCF - European City Facility - Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása címmel az egész Európai Uniót átölelő program indult, amely települések energetikai projektfejlesztéseit támogatja. A program első felhívása - mely a magyarországi önkormányzatoknak is elérhető - a napokban jelent meg. A támogatási lehetőségről az Éghajlatvédelmi Szövetség június 18-án webináriumot szervez.

Bővebben...

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

Pártoló tagtelepülések