Energiaváltó

A Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola figyelembe véve a koronavírus miatti korlátozásokat az iskola épületében nem, viszont az iskola udvarán kialakított pavilonban fogadta az Éghajlatvédelmi Szövetség által szervezett Energiaőrjárat szakkörfoglalkozásait. A szakkör foglalkozásain a nyolcadikos érdeklődökkel iskolai kampányt terveztünk, amelyet a fogalkozások után a diákok meg is valósítottak.

Bővebben...

Az Európai Unió által támogatott Energiaváltó kampányunk kereti között elkészült interaktív kiállításunk, mely segítséget nyújt a projekt további tevékenységeink megvalósításához. A hét tabló mellett várhatóan a legnépszerűbb eleme a kiállításnak az öko(kli)mata lesz, amely játékos kvízzel várja majd az érdeklődő fiatalokat és még fiatalabbakat.

Bővebben...

Energiaváltó címmel indít kampányt az Éghajlatvédelmi Szövetség a energiatudatos gondolkodás és életmód elősegítése érdekében. A kampány tevékenységeit 3 győri civil tagjával és partnerével a Reflex Környezetvédő Egyesülettel, az Ökológiai Stúdió Alapítvánnyal és a Magyarország Természeti és Kulturális Örökségéért Alapítvánnyal közösen dolgozta ki. A négy szervezet pályázataiban változatos szemléletformáló tevékenységeket végzünk Győr környékén és a világhálón.