Aki szeretné megismerni vagy családjával megismertetni a Győr térségének és a Sokoró lankáinak rejtett, féltett, akár hétköznapi, sokszor máig hasznos értékeit, kincseit, keresse fel a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség egyesület által szervezett „Élj a helyi lehetőségekkel!” jelmondattal csalogató programját Tényőn, 2014. június 7-én.

A program minden korosztálynak szól: a helyi értékeket bemutató ismeretterjesztő anyagok mellett a kicsiket játszóház várja, újrahasznosított anyagokból készült játékokkal, a nagyobbak kézműveskedhetnek, az érdeklődő és játékos kedvűek totózhatnak, egyedi nyereményekért!

Találkozzunk Tényőn a Falunapon!

2014. június 7. – szombat – Tényő, Petőfi u. Sportpálya melletti tér

(A program a Fenntartható életmód kampány a természeti és helyi értékekhez kapcsolódóan a Ny-Dunántúlon című, a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0132 számú pályázat keretében valósul meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai  Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.)

A kiállítás háttere

A Sokoró kincseit bemutató utazó kiállítást a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület és a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség közösen állította össze. A program célja a helyben lakók közösségének erősítése, helyi természeti és tárgyi értékek bemutatásával, a helyi termékek fogyasztásának ösztönzése és általában a fenntartható életmód szellemének és gyakorlatának ismertetése.

Kapcsolat:

Horváth Kinga – Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.70/326 58 30

Lajtmann Csaba – Éghajlatvédelmi Szövetség – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – 30 232 6658