Ismét iskolák jelentkezését várjuk a szimbolikus klímavédelmi utazáshoz 2017. október 9-13. között! Az akcióhéten a gyalog, biciklivel, görkorcsolyával, rollerral, busszal és vonattal megtett zöld lépések gyűjtése mellett idén is játékos egyéni és csapatfeladatokra hívjuk a jelentkezőket.

 

A virtuális klímatúra 2017-ben is az ENSZ által rendezett klímakonferencián ér véget, melyet idén Bonnban rendeznek az év végén, ahol az Európai Klímaszövetség képviselői ünnepélyes keretek között átadják a gyerekek által összegyűjtött mérföldeket a politikusoknak.

 

A kampányhét alatt a zöld mérföldek gyűjtésével és a kapcsolódó feladatok révén a diákok és családjaik játékos formában ismerkednek meg a klímavédelemmel, a környezettudatos mobilitással és a fenntarthatósággal, ezzel pedig aktívan hozzájárulnak az éghajlatvédelemhez.

 

Jelentkezni a Jelentkezési lap határidőre történő kitöltésével lehet!

 

Jelentkezési lap: https://goo.gl/forms/YlDOpkh3bDpr2waI3

 

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 28. csütörtök

 

Papírmentes kampány - 2017-ben a kampányhét anyagait a papírtakarékosság jegyében ismét elektronikusan küldjük el a résztvevő iskoláknak, és örülünk, ha az iskolák is így küldik be a legjobb pályaműveket. (Idén a zöld lépések gyűjtése is elektronikusan történik, nem lesz matricagyűjtő kiadvány és matricás ív.)

 

Részletek a korábbi kampányokról az Éghajlatvédelmi Szövetség honlapján http://www.eghajlatvedelmiszovetseg.hu/index.php/mozdulj-a-klimaert és közösségi oldalán https://www.facebook.com/KlimaveddVelem olvashatók.

 

Az akcióhéten a legjobb egyéni és csoportfeladatok készítőit ajándékokkal díjazzuk.
A Mozdulj a klímáért 2017-es kampánya az Európai Unió és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg, a kampány elemei nem tükrözik a támogatók álláspontját.

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

Pártoló tagtelepülések