eAz E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által immáron tízedik alkalommal kerül megrendezésre a „Zöld Szemfüles” Természetismereti vetélkedő, melyen az általános iskolák felső tagozatos tanulói mérhetik össze természetismereti és környezetvédelmi tudásukat.

Vetélkedőnk célja, hogy a résztvevők megismerjék hazánk állat- és növényvilágát, valamint a természetvédelem és környezetvédelem fontos kérdéseit. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a diákok felismerjék a természetben zajló összefüggéseket, valamint kialakítsunk bennük egy környezet- és természetbarát szemléletet.

Regisztráció: Nevezési díj nincs, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni február 05-ig lehet. További információ és regisztrálás a Csiperke Erdei Iskola és Tábor honlapján lehetséges. http://www.csiperkeerdeiiskola.hu/
Résztvevők köre: A vetélkedőn az általános iskolák 5-6-7-8. évfolyamos diákjai vehetnek részt. A versenyre 3 fős iskolai csapatok és baráti társaságok jelentkezését várjuk. Külön e-mail címről iskolánként és osztályonként több csapat is nevezhet, valamint egy-egy csapatot vegyes korosztály is alkothat.

A verseny menete: A vetélkedő 3+1 fordulós lesz. A verseny formalitása az idei évben eltér az eddig megszokottaktól, ugyanis a feladatlapok a Csiperke Erdei Iskola és Tábor honlapján (www.csiperkeerdeiiskola.hu) lesznek elérhetőek. A feladatlapokat letölthető formában word formátumban tesszük közé. A megoldásokat postai úton kell eljuttatni az E-misszió Egyesület irodájába.

A csapatoknak 3-4 hét áll rendelkezésükre az egyes fordulók feladatainak a megoldására. A verseny 3 fordulós, melyet a döntővel zárunk, ahol az előző fordulók során legjobbnak bizonyult 5 csapat vehet részt. A 3 napos döntőnek az E-misszió Egyesület Csiperke Erdei Iskola és Tábora ad otthont.

Előző évi vetélkedőnk döntőinek a képei az alábbi linkeken keresztül megtekinthetők:
http://e-misszio.hu/index.php/galeria/category/15-2009.-zld-szemfles-vetlked-dnt-mrokpapin
http://e-misszio.hu/index.php/galeria/category/60-2010-zld-szemfles-vetlked-dnt-mrokpapin
http://csiperkeerdeiiskola.hu/index.php/galeria/category/16-zld-szemfles-vetlked-dnt-2011

További információ: E-misszió Egyesület - 4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6. Tel./Fax.:42/ 504-403, 423-818,
http://csiperkeerdeiiskola.hu/, http://www.e-misszio.hu
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kolocsán Tünde: 30/543-8545, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Tamás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések