11 ország 20 partnerével indult el az Európai Klímaszövetség új projektje, melyben a magyarországi tevékenységeket a Reflex Egyesület koordinálja és az Éghajlatvédelmi Szövetség két tagja, Nagykanizsa és Győr-Moson-Sopron megye is részt vesz benne partnerként.

 

A Fenntartható Fejlődési Célok és a Klímaigazságosság témái állnak az Európai Klímaszövetség új projektjének fókuszában, melynek indító találkozóját Frankfurtban rendezték. A kétnapos eseményen a 11 országból érkező 20 partnerszervezet több mint 30 képviselője vett részt. A küldöttek csodálatos környezetben, a dóm lábainál lévő egyházi központban ismerkedtek meg egymással és közösen tekintették át a 3 éves projekt tervezett céljait, tevékenységeit és adminisztratív feladatait.
 
Magyarországot a Reflex két munkatársa valamint a két partnerönkormányzat - Győr-Moson-Sopron megye munkatársa és Nagykanizsa város szakértője -képviselték. A tevékenységek magyarországi fókuszában a közösen megfogalmazott célok mellett különös hangsúly jut a városi zöldterületek (fák, fasorok, parkok és erdők) témakörének, melyről vándorkiállítás is készül és országszerte szakmai fórumokat szervezünk az Éghajlatvédelmi Szövetség tagjainak közreműködésével.  
 
A találkozóról készült képeket itt tekintheti meg: https://photos.app.goo.gl/VhLqoIJNrZKe2THm2

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések