Július 1-3. között ismét Győrköcfesztivál! A Reflex Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség és az Ökostúdió Alapítvány közös zöld udvarában ismét a Bercsényi ökoligetében várja az (örök)ifjú érdeklődőket! Megint lesz Kalas Gyuri féle papírműhely, ismét üzemkész az Ökomata, lehet kézműveskedni és az újraülőkéink életre színezéséhez is segítőket várunk!

 

Július első hétvégéjén ismét Győrkőcfesztivál. A Reflex Környezetvédő Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség és az Ökológiai Stúdió Alapítvány szokott helyén, a Bercsényi ligetben várja az érdeklődőket színes programjaival.

Kalas Gyurival ismét belemeríthettek a papírpépbe – és a saját merített újrapapír lapjaitokat apró virágokkal díszíthetitek ki. A zöld sátorban vendégeskedik Sándor József Péter Alkotász és Eszter, akik egy mesés meglepetéssel készülnek hozzánk vendégségbe.

A kézműves foglalkozás virágjaival segíthettek ismét felöltöztetni Életfánkat, és ha szívesen kipróbáljátok magatokat festőként is, és nem féltitek a ruhátokat, akkor újraülőkéink életre színezésbe is beszállhattok!

És persze ismét üzem - jobban mondva mogyoró - kész Ökomatánk is. Amíg a kicsik alkotnak, a szülők megtekinthetik kiállításainkat és elbeszélgethetnek tanácsadóinkkal.

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések