Az energiahatékonyság egyre fontosabbá válik napjaink gazdaságpolitikájában. Egyszerre fontos eszköze a gazdasági kilábalásnak, hatással van az emberek mindennapi kiadásaira, és segíti az éghajlat-változás elleni harcot is.Az Európai Klímaszövetség, a Magyar Energiahatékonyság Intézet segítségével, a Reflex Környezetvédő Egyesület és az Éghajlatvédelmi Szövetség támogatásával rendezvényt szervez az érdeklődő önkormányzatoknak.

Szeretné tudni, hogy milyen EU-szerte sikeresen végrehajtott innovatív finanszírozási megoldások vannak önkormányzati energiahatékonysági fejlesztésekre?
• Kíváncsi arra, hogyan lehet hosszú távon is eredményes együttműködést fenntartani önkormányzatok, finanszírozók, szolgáltatók, építőipari szereplők és a lakosság között?
• Kíváncsi arra, hogy az önkormányzatoknak milyen eszközei vannak a lakossági energiahatékonysági projektek ösztönzésére?
• Tudni szeretné, milyen új források és eszközök, szabályok és lehetőségek lesznek önkormányzati és lakossági energiahatékonysági beruházásokra?

 

Ha igen, akkor vegyen részt az
2016. május 12-én, Budapesten az
„Az önkormányzatok lehetőségei az energiahatékony települések megvalósítására"
c. szakmai rendezvényen

 

RENDEZŐ: Climate Alliance & Magyar Energiahatékonysági Intézet
IDŐPONT: 2016. május 12. 9:00-16:00
HELY: Európa Pont (1024 Budapest, Lövőház u. 35.)

 

ÖSSZEFOGLALÓ
Az energiahatékonyság egyre fontosabbá válik napjaink gazdaságpolitikájában. Egyszerre fontos eszköze a gazdasági kilábalásnak, hatással van az emberek mindennapi kiadásaira, és segíti az éghajlat-változás elleni harcot is.
Európa – és köztük hazánk – legnagyobb energia-megtakarítási potenciálja az épületekben rejlik. Az állami intézmények és a helyi önkormányzatok minden országban mintaként szolgálnak különösen akkor, ha az energiával kapcsolatos kihívások kezeléséről van szó. A hazai közintézmények is tevékeny, példamutató szerepet kell, hogy vállaljanak az energiahatékonyság előmozdítása érdekében tett lépések elindításában – melyre a 2014-20-as programozási ciklusban uniós források is rendelkezésre állnak. A rendezvény célja a jó gyakorlatok bemutatásán túl azok széleskörű elterjesztése előtt álló gátak feltérképezése és felszámolása is. Ezért kiemelt jelentőségű minden országban a legfontosabb stakeholderek bevonása, valamint innovatív finanszírozási modellek felkutatása.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ: a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés elfogadása a regisztráció sorrendjében történik.
További információ és jelentkezés: citynvest.eu, mehi.hu

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések