A bőbeszédű diófa címmel mutatja be a győri Vaskakas Bábszínház legújabb darabját 2015. november 1-én. Az előadás elkészítéshez a Reflex Környezetvédő Egyesület egyik nemzetközi pályázatán keresztül az Európai Unió EuropeAid programja is támogatást nyújtott. Az együttműködésnek köszönhetően a Reflex Környezetvédő Egyesület tagjai ingyenesen, míg az Éghajlatvédelmi Szövetség tagjainak képviselői féláron hallgathatják meg a diófa meséjét! A részletekért kattintson!

 

Ugye neked is fontosak a fák? Mert nekünk azok! Ezért is kerestük meg a Vaskakas Bábszínházat, hogy mi lenne, ha egy olyan darabot készítenének, ami a fákról szól, és élményszerűen ismertet meg kicsiket és nagyokat a témával. Így született meg „A bőbeszédű diófa” előadás. Mi már bekukkantottunk a díszletek mögé és biztosíthatunk, nagyon jó lesz!
 
A bőbeszédű diófa aktuális előadásainak dátuma:
- 2015. november 1. (premier!)
- 2015. november 8.
 
A Reflex Környezetvédő Egyesület tagjai ingyenesen, míg az Éghajlatvédelmi Szövetség tagjainak képviselői fél áron hallgathatják meg a diófa meséjét! Amennyiben szeretnél kedvezményes jegyet igényelni az előadás előtt legkésőbb három nappal jelezd igényedet az alábbi címen elérhető adatlap kitöltésével:
 
A beérkezett adatlapok alapján a kedvezményes részvételre jogosult érdeklődőknek e-mailben küldjük el a kedvezmény igénybevételéhez az igazolást! 
 
A kedvezmény igénybevételéhez az igazolást kinyomtatva vidd magaddal az előadásra!

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések