A Reflex és az Éghajlatvédelmi Szövetség nemzetközi programjaihoz kapcsolódóan Kalotaszentkirályon és Marosvásárhelyen vettünk részt programokon, amelyeken ültettünk Világfákat, bemutattuk két kiállításunkat és segítettünk a helyi iskolásoknak szervezett vetélkedő lebonyolítását.

Kalotaszentkirályon a miskolci Holocén Egyesület és a helyi Silvanus Egyesület programjaiba kapcsolódtunk be, ahol több mint száz diák és kísérők vetélkedtek a "Bölcsőnk a Föld" gondolathoz kapcsolódva. A rendezvényre érkezett az őrségből az éghajlatváltozást bemutató vándorkiállításunk és helyi református templom alatt a Kalota partján elültettük a Világfák egy tölgycsemetéjét is, több őshonos gyümölcsfa társaságában.

 

 

A hétvégi kirándulások után a szakmai programok Marosvásárhelyen folytatódtak, ahol a Focus Eco Centerrel kiállítottuk a Szegény gazdagok, gazdag szegények című fotópályázatra beérkezett legjobb alkotásokat. A Deus Providebit Tanulmányi Házban szervezett megnyitón és eredményhirdetésen örömünkre a magyar díjazottak egy csoportja is megjelent. A megnyitó után a résztevők megtekinthették a helyi az Artsy M Theathre Troup társulat a "Ha nem kapok levegőt" című előadását.

 

 

 

You have no rights to post comments

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések