Szeptember 15. és október 15. között ismét lehetőség nyílik arra, hogy az Európai Éghajlati Paktum nagykövete lehessen az, aki helyi véleményformálóként aktívan és önkéntesen részt szeretne venni az EU éghajlatvédelmi intézkedéseinek és tevékenységeinek a népszerűsítésében.

 

Az EU Éghajlati Paktumának munkáját hazai koordinátorként az Éghajlatvédelmi Szövetség segíti. Aki, most nagykövetként csatlakozik a kezdeményezéshez kapcsolatba léphet több száz, hasonló gondolkodású emberrel Európa-szerte. Az EU a klímanagykövetek számára olyan eszközöket és erőforrásokat biztosít, mellyel hatékonyan alakíthatják, ösztönözhetik és támogathatják az éghajlat-politikai intézkedéseket, valamint az éghajlatvédelmi fellépést közösségeikben és hálózataikban egyaránt, továbbá országhatárainkon túl is megismertethetik ezen tevékenységüket, inspirálva ezzel másokat is a cselekvésre.

 

Ez a cikk bővebb tájékoztatást nyújt arról, mivel járulhatnak hozzá az Éghajlati Paktum nagykövetei az éghajlatvédelmi törekvéseihez.

 

A jelentkezési űrlap ezen a linken érhető el. A jelentkezési lapot angolul lehet kitölteni, de a programnak és a nagykövetek munkájánál nem elvárása az angol nyelvtudás. 

 

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

 

Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

H-9024 Győr, Bartók Béla u.7.

Tel / Fax: +36 96 316 192

eghajlatvedelmiszovetseg@gmail.com

Amennyiben módjában áll, kérjük

támogassa szövetségünk éghajlatvédelmi programjait

adományaival, illetve a személyi

jövedelemadó 1 százalékának

felajánlásával!

Számlaszámunk: 10400511-50515756-89561009

Adószámunk: 18989061-1-08

Keresés

Civil tagszervezetek

 

 

 

  

 

 

  

 

Tagtelepülések

  

  

  

 

 

 

Pártoló tagtelepülések