A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség műhelykonferenciája és éves rendes küldöttgyűlése. Részletes programért kattintson!

Időpont: 2011. június 20-21. – hétfő-kedd

Helyszín: Dunapart Vendégház (Zebegény, Ország u. 9.)

Két éve alakultunk. Egyre többen, sokszínűen teszünk az éghajlat védelméért. Szövetség vagyunk, de még nem igazán működünk szövetségként. Ezek a gondolatok álltak a programtervezet összeállításnak fókuszában.

Programtervezet

2011. június 20. - hétfő

12:00 - 12:30   Megérkezés, regisztráció

12:30 - 13:30   Ebéd

13:30 - 15:30   Éghajlatvédelem helyben – A tagszervezetek éghajlatvédelmi tevékenységeinek bemutatása (kérjük, jelezze a jelentkezési lapon, amennyiben szeretne rövid bemutatót tartani);

15:30 - 15:45   Teaszünet

15:45 - 18:00   Éghajlatvédelem szövetségben –– levezető Zalatnay László, Inspi-Ráció Egyesület. (Ebben a blokkban azt járjuk közösen körül, hogy miképpen erősödhet meg a Szövetségünk. Lesz egy kis csapatépítés, közös gondolkodás és a céljainkkal is törődünk majd.)

18:00 - 19:30   Vacsora

2011. június 21. - kedd

7:30 - 8:30        Reggeli

8:30 - 10:00      Éghajlatvédelem szövetségben – ez előző napi program folytatása

10:00 - 10:15 Teaszünet

10:15 - 13:00   Az Éghajlatvédelmi Szövetség küldöttgyűlése. Napirendi pontok:

1. a 2010. évi tevékenység beszámolója

2. a 2010. évi gazdasági tevékenység beszámolója

3. a Ellenőrző Bizottság beszámolója

4. a Szövetség éves közhasznúsági jelentésének elfogadása

5. a 2011. évi tervezett tevékenység ismertetése

6. a 2011. évi költségvetési terv ismertetése

7. egyebek

(határozatképtelenség esetén a Küldöttgyűlést, az eredeti napirendi pontokkal az elnökség 10:30 hívja össze)

13:00 - 14:00 Ebéd

14:00 -               Városnézés Zebegénybe

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2011. június 16. ­– csütörtök. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével lehet. Bővebb felvilágosítás: Lajtmann Csaba; 96/316-192; 30/232-6658; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A találkozónkra meghívást kapnak a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség rendes és pártoló tagjai. A küldöttgyűlésen – alapszabályunk értelmében – rendes tagjaink képviselői szavazati joggal, míg pártoló tagjaink képviselői tanácskozási joggal vehetnek részt.

Amennyiben a tagszervezetnek (önkormányzatnak, társadalmi szervezetnek) nem a hivatalos képviselője vesz részt a küldöttgyűlésen, kérjük, meghatalmazást hozzon magával, ehhez minta a honlapunkról letölthető!

Zebegény vasúton Budapest-Nyugati pályaudvarról a szobi vonalon megközelíthető, kb. fél óránként indulnak szerelvények. Minden tagunk részvételére számítunk!

Csatolmányok:
Jelentkezési lap
Meghatalmazás

A rendezvény megvalósítását a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld forrása támogatja